TRIOPS EQUILIBRIUM

…RESPIRA

Equilibri i benestar per a tothom!

Amb el propòsit d’integrar les disciplines més alternatives i naturals a la vida moderna d’avui dia neix Triops Equilibrium.

Aquest és un programa que uneix i equilibra la vida saludable amb l’esport en la seva globalitat i treballa les esferes cos-ment mitjançant pràctiques de Yoga, Pilates postural, Meditació, Estiraments i mobilitat…  Proporciona informació útil per aplicar en el nostre dia a dia, valors i hàbits d’aspecte pràctic i també, d’aspecte emocional, per treballar el nostre interior.

Equilibrium creu en el poder de la prevenció de malalties, cansament crònic, molèsties i alteracions del benestar emocional a través de l’apoderament d’un mateix. Gràcies a l’autoobservació, l’autoreflexió i l’autoconeixement. És per aquest motiu que equilibrem la part mística i espiritual amb la part funcional i científica de cada moviment, respiració, so o estirament que creem.

Equilibrium és el nostre origen. És d’on venim i on hauríem de viure tots.

Activitats TRIOPS EQUILIBRIUM

YOGA

Estirament, força, concentració, benestar interior, equilibri, meditació, respiració… Descobreix les diferents modalitats (Yoga, Yoga Restauratiu, Yoga Dinàmic Vinyasa…)

MEDITACIÓ

A través d’una frase, una part del cos, un moviment, un concepte…, desenvolupem la sessió. La meditació pot ser dinàmica o estàtica.

PILATES POSTURAL

Sistema d’entrenament físic i mental que es base en el mètode Pilates. Combina dinamisme, força muscular, control mental, respiració i relaxació.

FLOW HARMONIA

Per treballar la respiració, la postura, la connexió cos/ment i contrarestar l’estrès del dia a dia. Un espai que al ritme de la música explores l’autoconeixement i el creixement personal.

ESTIRAMENTS I MOBILITAT

Sessió restaurativa que es centra en els estiraments i la mobilitat, en la resistència i la força,  i que treballa amb materials i postures diferents.

MAR BUFÍ

Directora de Triops Equilibrium.
Terapeuta acreditada en Yoga i Ayurveda.
Osteopatia i Tècniques naturals
Menú