TRIOPS CLUB ESPORTIU

Juguem? Fem esport? Escoles esportives per a totes les edats! T’animes a provar-ho?

KANGOO DISCOVERY

Gràcies a les botes Kangoo Jumps (calçat esportiu que redueix l’impacte amb el terra un 80%) millorem la coordinació, la resistència i la postura corporal a través de jocs i coreografies. Motivació i entusiasme des de l’inici fins al final de cada classe!

JIU-JUTSU

La pràctica de l’art marcial Jiu-Jitsu afavoreix el desenvolupament de l’expressió corporal i la capacitat de comunicar els sentiments mitjançant la interacció dels objectes, del cos i de l’espai.

YOGA KIDS

.

ESQUAIX

Ritme, intensitat, velocitat, anticipació, intel·ligència, precisió, DIVERSIÓ i, sobretot, molta paciència és el que converteix l’esquaix en un dels esports més complets que existeixen. Reconeguts a tot Catalunya, al Club Esportiu Triops tenim l’escola d’esquaix amb més alumnes de Catalunya.

ZUMBA KIDS

Pels nens i nenes que tenen ganes de ballar, divertir-se, exterioritzar la seva energia, mantenir-se actius i fer nous amics! Amb la pràctica de Zumba a l’escola de Triops potenciem el respecte, el treball en equip, la memòria i la seqüència, la creativitat i la coordinació.

JUDO

El judo és un esport que destaca en etapes inicials de la infància pels beneficis de coordinació, psicomotricitat, equilibri i expressió corporal. A més, aporta un augment d’autoestima, autoconfiança i autocontrol a les persones que el practiquen. A Triops, desenvolupem la pràctica i l’aprenentatge d’aquest esport olímpic a través del joc, el respecte, el coratge i el companyarisme.

PÀDEL

Divertit, dinàmic i fàcil d’aprendre. La barreja d’aquests al·licients permet que el pàdel sigui l’esport que més jugadors novells ha aconseguit atreure i el que ha experimentat la crescuda més gran de llicències federatives dels últims anys.

Tens algun dubte?

Truca’ns al 972 57 53 52 o envia’ns un correu electrònic a info@gimnastriops.com

Consulta els horaris de totes les nostres activitats aquí.

Menú