TRIOPS FITNESS INTEGRAL

Entrenaments funcionals en grups reduïts per un estil de vida més responsable, actiu i saludable.

Entrenaments en grups
Assessoria de salut
Tallers i formacions

Programa de salut per acompanyar i empoderar a les persones a ser el canvi que volen veure en el món. A Triops Fitness Integral creiem que una persona més sana és més feliç i, una persona més feliç és més amable i més respectuosa amb els altres, més solidària amb la resta del món i podrà contribuir amb el benestar de tothom.

Triops Fitness Integral proporciona les eines necessàries per millorar la forma física, la salut i el benestar de les persones a partir d’un sistema propi, innovador i molt efectiu.

Abans de començar a Triops Fitness Integral realitzem una avaluació inicial amb una entrevista personal per conèixer quins són els teus hàbits actuals, si tens alguna lesió o condició especial i el teu propòsit o objectiu.

Amb la informació obtinguda personalitzem el treball a realitzar amb entrenaments efectius i de qualitat en grups reduïts, en què tu mateix marques el teu ritme i et proposem millores que tinguin un impacte real i immediat sobre la teva qualitat de vida.

Activitats Triops Fitness Integral

FIT CORRECTIU

Per iniciar-te a la pràctica de l’exercici físic de forma progressiva, segura i efectiva.

+info

Dissenyat per a persones que necessiten recondicionament funcional després d’una lesió o fa molt temps que no practiquen activitat física i necessiten restablir la funcionalitat de les principals part del cos, com la columna vertebral i el core (faixa abdominal i sòl pèlvic).

FIT

Per millorar la condició física i gaudir dels beneficis d’una vida responsable, activa i saludable.

+info

Aprendrem a millorar el control
corporal, l’eficiència del moviment i la condició física (força, resistència, coordinació, agilitat i flexibilitat). Activitat estructurada perquè gent amb diferent nivell i condició física pugui treballar conjuntament mentre comparteix un mateix espai i horari.

FIT ELITE

És l’evolució del programa FIT.
Treball més específic que se centra en la millora de la força.

PARC FIT

Dissenyat i dirigit a aquelles persones que els agrada fer exercici físic a l’aire lliure i volen millorar la seva condició física. Corrent de parc en parc, a les sessions, s’utilitza el mobiliari urbà per fer els exercicis.

FIT YOGA

Dirigit a tothom que busca l’equilibri entre el cos i la ment. Mitjançant les postures tradicionals del ioga, desconnecta del món exterior per reconnectar amb tu mateix.

  • Dades personals
  • Dades d'emergència
  • Com ens has trobat?
  • Informació general
  • Historial mèdic i condicions especials
  • (no passa res si en pateixes alguna però ho hem de saber)
  • (1 = deficient..... 10 = excel·lent)

XAVI GARCIA

Director de Triops Fitness Integral.
Llicenciat en Educació Física.
Assessor de salut especialitzat en pèrdua de pes.
Menú