TRIOPS MAMES EN FORMA

Dones sanes, informades i acompanyades!

Exercicis per parir més fàcilment
Recuperació post part personalitzada
Benestar de la dona

Per alleugerir el dolor del part i recuperar el benestar de la dona.
Programa dirigit a les dones per treballar la forma física i l’estat de salut sota la professionalitat de la Kaisa Tuominen, especialista en salut i activitat física perinatal.

Mames en Forma és un programa de salut que empodera a les dones amb l’objectiu d’informar-les i acompanyar-les per oferir una vida sana i l’oportunitat de gaudir d’un embaràs conscient.
Augmenta les possibilitats de gaudir d’un part psicològic i respectat, recuperar-se del part més ràpidament i augmentar la confiança en seguir els instints maternals durant la criança.

El programa inclou activitat física, assessorament en l’alimentació per optimitzar la salut del nadó, preparació emocional per aconseguir una actitud positiva abans i després del part i educació.

T’agradaria optimitzar el teu estil de vida, compartir aquest viatge tan bonic amb altres dones embarassades que els importa la salut i fer-ho acompanyada d’una professional?

Activitats TRIOPS MAMES EN FORMA

FIT PRENATAL

Programa de salut que et prepara pel moment del part.

Activitat física planificada i supervisada per aconseguir una salut òptima per a tu i el teu nadó durant l’embaràs, el part i la maternitat.

POST PART

Curs que permet conciliar la recuperació física de la mare amb l’atenció que el nadó necessita.

Reactiva el sòl pèlvic i la faixa abdominal de manera segura i efectiva.

FIT DONA

.

PÈLVIC FIT

Per mantenir o recuperar la salut del sòl pèlvic.

Programa totalment personalitzat que prepara el cos per activitats físiques més intenses i optimitza l’activitat física per una estabilitat pèlvica.

KAISA TUOMINEN

Directora de Mames en Forma.
Llicenciada en Ciències de l’Exercici Físic i l’Esport.
Especialista en salut i activitat física perinatal.
Menú