PURIFICA’T

– Retir –

Atura’t. Escolta. Sent. Integra. I torna a començar!

DATA

23, 24 i 25 d’octubre

Hora arribada – 17:30 h
Hora sortida – 18 h

home

LLOC

Mas Pareta

Fonolleres, Baix Empordà

PREU

350 €

Inclou: estada de 3 dies a la casa de turisme rural Mas Pareta, tallers teòrics i pràctics a la natura i guia de 21 dies per seguir a casa.

** Si véns amb un acompanyant, s’aplica el 50% de descompte a la segona persona.

3 dies de retir per adaptar el teu cos i preparar-te del fred de l’hivern!

PURIFICA’T és un retir de 3 dies que permet preparar el cos pel canvi estacional mitjançant pràctiques de moviment, meditació, teràpies naturals, nutrició i hàbits saludables amb l’objectiu de purificar l’organisme, revitalitzar totes les parts que conformen l’ésser humà i integrar fàcilment aquesta experiència en el dia a dia.

La base d’aquest retir és la unió de la pràctica de Yoga, la meditació i el treball físic metabòlic juntament amb l’aprenentatge i l’aplicació de les teràpies naturals Ayurvèdiques, l’automassatge, la psiconeuroimmunologia, la teràpia floral, els hàbits saludables i l’assessorament de consells nutricionals.

L’Ayurveda, filosofia Índia que inclou el Yoga entre altres tècniques i pràctiques, i que és el punt central d’aquest retir, creu que estem formats de 5 capes, anomenades KOSHA (cos). Segons l’Ayurveda, per mantenir una llarga vida saludable, és essencial netejar periòdicament cada Kosha. Si ho fem, aconseguim revitalitzar l’organisme de manera automàtica, permetent un millor funcionament i un equilibri entre totes les parts.

ANNAMAYA KOSHA

Cos físic

PRANAYAMA KOSHA

Cos energètic

MANOMAYA KOSHA

Cos mental i emocional

VIJNANAMAYA KOSHA

Cos causal – La sabiesa

ANANDAMAYA KOSHA

La consciència

Assolir nous hàbits i gaudir del propi benestar trascendeix a les relacions socials, a l’entorn on vivim i a la connexió d’un mateix amb els altres.

Durant el cap de setmana es realitzaran al llarg de 20 activitats o pràctiques que promouen la purificació de la ment, el cos i l’esperit (el cor). Entenent l’organisme com un tot, la línia de treball serà des d’un aspecte totalment respectuós amb el cos. Un cop finalitzat el retir es donarà una guia de 21 dies amb tot el que s’ha treballat per fomentar una experiència integrativa.

El lloc que acollirà l’edició d’aquest retir és una casa rural al Baix Empordà envoltada de natura (Mas Pareta). Un lloc preciós que ens ajudarà a aprofundir amb aquesta experiència única i revitalitzant per estar preparades i preparats per l’hivern.

Pautes i hàbits que aprendrem durant el retir PURIFICA’T

Realitzar pràctiques de moviment saludable a la natura.
Practicar diferents tècniques de meditació.
Modificar els nostres estats mentals, emocionals i de consciència mitjançant la respiració.
Estimular la correcta digestió i evacuació amb la pràctica d’automassatges THAI.
Connectar amb les plantes medicinals per aprendre per a què serveixen i com i quan les podem prendre.
Experimentar un procés d’autoconeixement.

Qui ens acompanya durant el retir PURIFICA’T?

Mar Bufí – Terapeuta d’Ayurveda, Yoga i Directora de Triops Equilibrium. La Mar, amb la seva visió holística, la gran experiència en teràpies naturals i la màgia que la caracteritza, és part essencial d’aquest retir.
Xavi Garcia – En Xavi és la part tècnica i científica del retir. Assessor de Salut, Diplomat en Ciències de la Salut i l’Activitat física, és el Director de Triops Fitness Integral.

INFORMA’T!

T’agradaria rebre més informació sobre el retir PURIFICA’T? Contacte amb nosaltres al 637 404 563.

Places limitades.

* Aquest retir té en compte totes les mesures de seguretat necessàries. Les habitacions són individuals amb bany d´ús privat. Les activitats es faran a l’exterior sempre que la temperatura ho permeti. En cas que s’hagin de fer a l’interior, es partirà el grup en dos.

Menú