QUI SOM

TRIOPS + som un gimnàs situat a la ciutat de Banyoles, amb més de 30 anys d’experiència, que promovem l’activitat física per aconseguir un estil de vida saludable.

Oferim un servei que permet a les persones, de tots els públics i amb inquietuds diferents, aconseguir està en forma mitjançant l’activitat física i la diversió.

Fa 5 anys, amb la voluntat de millorar i evolucionar, vam iniciar la reforma de les instal·lacions del centre i vam potenciar, en qualitat i quantitat, l’oferta de serveis. A més de disposar d’entrenaments personals, activitats dirigides i assessorament en dietètica i nutrició, t’oferim la possibilitat de gaudir de diferents programes de salut per complementar els serveis convencionals. Programes dirigits per un equip que els caracteritza la innovació, la qualitat professional, la personalització i la relació especial que s’estableix entre aquest i les persones que confien amb nosaltres.

Amb aquest saber fer i l’actitud constant d’evolució, TRIOPS + ha aconseguit fidelitzar una gran quantitat d’abonats i consolidar la marca per a mantenir-se com a gimnàs de referència a la província de Girona.

 

“TRIOPS +, PERQUÈ TU VOLS MÉS, TRIA TRIOPS”

Els nostres valors

ESPORT, SALUT I BENESTAR

El nostre objectiu és promoure un estil de vida saludable pel màxim de persones possibles.

FAMÍLIA

No som un gimnàs, som una gran família, i volem que en formis part.

TRACTE PERSONAL I PROFESSIONAL

Un equip professional, en constant formació, que t’escolta i t’assessora per aconseguir els teus objectius personals.

FELICITAT I AMOR

El que realment volem tots és ser feliços i sentir-nos estimats. Ho sabem i ho propiciem.

IGUALTAT I INCLUSIÓ

Tothom és benvingut, respectem les diferències i cuidem els ambients per facilitar la integració al nostre dia a dia.

INNOVACIÓ

Sempre en constant evolució, estudiem les últimes tendències i ajudem a construir el futur del nostre sector.

SOSTENIBILITAT

El benestar de tots nosaltres també va lligat a la conservació del medi en què vivim. Invertim contínuament en tecnologies per tenir cura del medi ambient.

RESPONSABILITAT SOCIAL (RSC)

Treballem colze a colze amb diverses entitats i fundacions per contribuir de manera directa a aconseguir un entorn més inclusiu i solidari.

Menú