TRIOPS CLUB ESPORTIU

Descobreix el nostre club esportiu! T’animes?

ESQUAIX

L’esquaix és un dels esports més complets i saludables. Permet la mobilitat total del cos, un alt consum calòric, molt poc risc de lesions i elevats profits fisiològics. Amb un ambient sa i divertit, al Club Esportiu Triops tenim l’escola d’esquaix amb més alumnes de Catalunya.

JUDO

El judo no és únicament un esport, és una disciplina per a la formació física i moral. Aquest esport olímpic el pot practicar tothom per millorar la condició física, cognitiva i social. A més de millorar la força, la resistència, la coordinació, la flexibilitat i l’agilitat, et permet adquirir valors com el respecte mutu, la superació personal, el coratge i l’amistat.

LADY STYLE

El Lady Style és una modalitat de ball per a dones que es caracteritza per aprendre els passos dels ritmes llatins, connectar amb la música i amb la sensualitat d’una mateixa i potenciar el propi estil en ballar.
Amb nosaltres pots aprendre a ballar bachata Lady Style des de zero, pas a pas, o, si ja balles bachata o tens un nivell avançat, pots perfeccionar el teu estil afegint més recursos per lluir un ball més bonic i sensual. Deixa expressar les teves emocions.

Tens algun dubte?

Truca’ns al 972 57 53 52 o envia’ns un correu electrònic a info@gimnastriops.com

Inscripcions ESCOLA ADULTS

Menú