SERVEIS GIMNÀS TRIOPS

ASSESSORIA DE SALUT · RUTINA D’ENTRENAMENT · GIMTV · NUTRICIÓ · SUPLEMENTACIÓ · SMART DRINKS · EL BAR DEL TRIOPS · ESPAI DE RAQUETES · ESTÈTICA · FISIOTERÀPIA · TRIOPS + X TOTS · REGALA SALUT I BENESTAR

ASSESSORIA DE SALUT

T’acompanyem per ajudar-te en el teu dia a dia, a complir els teus objectius! Amb un pla d’acció marcat, arriba on tu vulguis!

RUTINA D’ENTRENAMENT

A Triops disposem d’un servei de rutina personalitzada, que et permet entrenar sol a la sala fitness amb el seguiment d’un professional!

GIMTV

Et portem les nostres activitats dirigides, amb els nostres entrenadors, a casa! En directe o en diferit, combina les teves classes presencials amb les online de GimTV.

NUTRICIÓ

Complementa el teu entrenament i exercici físic amb una dieta personalitzada i una alimentació saludable.

SUPLEMENTACIÓ

El nostre equip de professionals et recomana quins són els millors suplements per a tu, per apropar-te una mica més als teus objectius! Treballem amb marques de gran qualitat i reconeixement.

SMART DRINKS

Hidrata’t de manera saludable i al teu gust amb les begudes Smart Drinks by Triops. Begudes d’aigua filtrada, enriquides amb vitamina C, B6 i B12, sense sucres, i amb gran varietat de sabors! Amb la teva matrícula tens un mes gratuït!

EL BAR DEL TRIOPS

Esmorzars i berenars saludables per mantenir el nostre cos fort i sa! Torrades, creps, sucs i batuts de fruites naturals.

ESPAI DE RAQUETES

Tens ganes de jugar a esquaix? T’ajudem a buscar companys amb qui compartir pista! Apunta’t a la nostra borsa de jugadors.

ESTÈTICA

Servei de depilació làser amb preus exclusius per a socis.

FISIOTERÀPIA

Triops + ofereix un descompte d’un 20% a tots els socis per als serveis realitzats a Fisio Serveis, establiment especialitzat en fisioteràpia esportiva.

TRIOPS + x TOTS

Disposem d’una àrea específica que dissenya propostes, activitats i serveis per a tota mena de grups i persones: associacions, colles d’amics, empreses, escoles, famílies, team building, festes d’aniversaris…

REGALA SALUT I BENESTAR

Dissenya el teu pack regal de salut i benestar. El pack pot incloure gimnàs, abonaments d’entrenaments personals, serveis d’estètica, vals esmorzars…

Menú