COM FUNCIONA EL SERVEI ONLINE D’ENTRENAMENTS PERSONALS?

Gimnàs Triops ofereix la possibilitat a tothom que així ho desitja (socis i no socis) de contractar serveis d’entrenament personal online per realitzar a casa.
Aquests entrenaments poden ser individuals o bé per a dues persones, el preu varia en funció del pack de sessions escollides i del temps, els socis del Triops tindran un descompte en les tarifes.

A través de la nostra plataforma podràs comprar el pack d’entrenaments que més s’adapti a les teves necessitats.

Per a poder realitzar la compra has de registrar-te a la nostra web i un cop realitzis la comanda ens posarem en contacte amb tu per tal de poder concretar dia/hora i a decidirem quina plataforma és la millor fer la sessió en cada cas (Zoom, Skype, HangOut).

CONDICIONS

La contractació dels nostres serveis d’entrenament personal sempre serà supervisada pel nostre equip, en cas de contractar un servei com a no soci i ser soci s’abonarà la diferència. D’igual forma si un no soci compra a preu de soci, per poder realitzar la sessió haurà d’abonar la diferència.

Els preus de totes les nostres sessions d’entrenament són amb IVA inclòs.

Un cop pactat el dia i hora amb l’entrenador personal es bloqueja aquella data pel client i l’entrenador. En cas de no avisar amb un mínim de 24 hores per suspendre la sessió, aquesta shaurà d’abonar igualment.

DEVOLUCIONS

Un cop contractada una sessió d’entrenament i agendada amb l’entrenador, s’ha d’avisar amb un mínim de 24 hores d’antel·lació en cas de no poder-la realitzar o volguer-la cambiar. Si s’avisa amb menys temps aquella sessió s’haurà de comptar com a realitzada.

Els packs d’entrenament personal tenen vigència durant un any comptant la data de compra (rebreu sempre un comprovant de la vostra compra per correu electrònic).

No es faran devolucions de l’import de les sessions no realitzades a no ser que sigui per cause de força major.

En tot cas l’equip de Triops ONLINE revisarà cas per cas per pendre decisions el màxim de favoralbles per a totes dues parts, podeu fer les vostres consultes a a info@gimnastriops.com

Menú