TRIOPS CLUB ESPORTIU

Juguem? Fem esport? Escoles esportives per a totes les edats! T’animes a provar-ho?

KANGOO DISCOVERY

Gràcies a les botes Kangoo Jumps (calçat esportiu que redueix l’impacte amb el terra un 80%) millorem la coordinació, la resistència i la postura corporal a través de jocs i coreografies. Motivació i entusiasme des de l’inici fins al final de cada classe!

YOGA KIDS

El Yoga és una disciplina integradora que ajuda al desenvolupament harmònic dels nens i nenes, en el seu constant creixement personal, i a absorbir les sensacions de les experiències del dia a dia.

ESQUAIX

Amb l’esquaix, a més de millorar l’agilitat, la força, la coordinació i la resistència es treballa l’autoconfiança i l’autoestima dels nens i nenes. Amb un ambient sa i divertit, al Club Esportiu Triops tenim l’escola d’esquaix amb més alumnes de Catalunya.

ZUMBA KIDS

Pels nens i nenes que tenen ganes de ballar, divertir-se, exterioritzar la seva energia, mantenir-se actius i fer nous amics! Amb la pràctica de Zumba a l’escola de Triops potenciem el respecte, el treball en equip, la memòria i la seqüència, la creativitat i la coordinació.

JUDO

El judo és un esport que destaca en etapes inicials de la infància pels beneficis de coordinació, psicomotricitat, equilibri i expressió corporal. A més, aporta un augment d’autoestima, autoconfiança i autocontrol a les persones que el practiquen. A Triops, desenvolupem la pràctica i l’aprenentatge d’aquest esport olímpic a través del joc, el respecte, el coratge i el companyarisme.

Tens algun dubte?

Truca’ns al 972 57 53 52 o envia’ns un correu electrònic a info@gimnastriops.com

Inscripcions ESCOLA INFANTIL

Menú