TRIOPS CLUB ESPORTIU

Juguem? Fem esport? Escoles esportives per a totes les edats! T’animes a provar-ho?

ESQUAIX

Amb l’esquaix, a més de millorar l’agilitat, la força, la coordinació i la resistència es treballa l’autoconfiança i l’autoestima dels nens i nenes. Amb un ambient sa i divertit, al Club Esportiu Triops tenim l’escola d’esquaix amb més alumnes de Catalunya.

ZUMBA KIDS

Pels nens i nenes que tenen ganes de ballar, divertir-se, exterioritzar la seva energia, mantenir-se actius i fer nous amics! Amb la pràctica de Zumba a l’escola de Triops potenciem el respecte, el treball en equip, la memòria i la seqüència, la creativitat i la coordinació.

JUDO

El judo és un esport que destaca en etapes inicials de la infància pels beneficis de coordinació, psicomotricitat, equilibri i expressió corporal. A més, aporta un augment d’autoestima, autoconfiança i autocontrol a les persones que el practiquen. A Triops, desenvolupem la pràctica i l’aprenentatge d’aquest esport olímpic a través del joc, el respecte, el coratge i el companyarisme.

JUDO NINJA TRAINING

Ninja Training és una activitat complementària, per al grup de mitjans de Judo, que està enfocada a millorar les capacitats físiques, fomentar la bona execució de la tècnica per tal de prevenir possibles lesions, treballar en equip, buscar la millora integral a nivell cognitiu, físic i social i augmentar la felicitat dels judokes.

JUDO TEA

El judo és un esport que transmet valors d’honor com poden ser el respecte o l’amistat, a més de ser una pràctica que ajuda a equilibrar, tant físicament com mentalment. Les sessions són molt estructurades i permeten que el judoka aprengui al seu ritme, sense pressió.
Juntament amb TEAcompanyEM hem creat una activitat de judo dirigida a nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).
Els entrenaments són acompanyats amb la psicòloga Carla Serra.

Tens algun dubte?

Truca’ns al 972 57 53 52 o envia’ns un correu electrònic a info@gimnastriops.com

Inscripcions ESCOLA INFANTIL

Menú