Tips per potenciar el teu benestar

EMOCIONS POSITIVES

Augmentar el nombre d’emocions positives que experimentem cada dia. Com? Fent activitats que t’agraden, des de la meditació, la lectura a prendre una infusió tranquil·lament al sofà fins a anar a córrer o tocar un instrument.

COMPROMÍS

Es tracta de la posada en pràctica de les fortaleses personals. És important que detectis els teus punts forts i els aprofitis en el teu dia a dia!

RELACIONS POSITIVES

Dedicar un temps a nodrir les relacions fomenta la sensació de suport i companyia. Tenir una xarxa social forta. Reserva un moment de la teva rutina per compartir amb les persones que estimes.

SENTIT

Tenir clar què fa que la teva vida tingui sentit, tenir-ho present cada dia i tenir en compte quines són les teves prioritats.

ASSOLIMENT

Establir metes que siguin realment motivadores per a tu. Proposar-te objectius pot ser un element molt motivador però també pot resultar esgotador si el que hem d’aconseguir no és realment valuós i important per a nosaltres mateix@s.

Si el teu objectiu és experimentar una mica més de benestar, potencia aquests components i treballa’ls de manera conscient!

 

Anabella González

Psicòloga sanitària experta en Psicologia positiva

Beneficis del ioga

Entrades relacionades

Menú