Beneficis del ioga

El ritme d’avui dia, l’edat i la falta d’hàbits de neteja interna de l’organisme no ens ajuda a mantenir el nostre organisme en el seu correcte estat. El cos de mica en mica acumula toxines (co2, colesterol i àcid úric) i obstrueix els conductes de filtratge.

Tot això pot generar un ambient perjudicial per al correcte funcionament del nostre organisme i pot arribar a emmalaltir.

IOGA EN PROCESSOS ONCOLÒGICS:

Segons la medicina alternativa, l’empitjorament de les condicions del mitjà on viuen les cèl·lules i la persona en la seva globalitat, condiciona la salut i el funcionament de l’organisme. El Ioga, com a activitat complementària a l’esport i a la nostra vida quotidiana, proporciona eficiències a totes les parts que componen el nostre organisme:

  • Manté el mitjà cel·lular sa i cristal·lí
  • Millora el funcionament dels filtres de l’organisme
  • Drena tot l’organisme i evita l’acidificació del cos
  • Permet que els nutrients i l’oxigen arribin a les cèl·lules
  • Millora l’expulsió dels excrements cel·lulars
  • Disminueix l’estrès augmentant l’estat present

En altres paraules, el Ioga ajuda que el nostre cos s’oxigeni i actua de manera localitzada amb determinades tècniques com l’estirament (Asana) combinat amb el treball de respiració controlada (Pranayama), la correcció postural i l’equilibri del sistema nerviós central.

Des de Triops + donem importància a la prevenció de les malalties i a la millora de l’estat de la salut i dels hàbits saludables. Amb el nou centre Triops Equilibrium – Les Galeries – equilibri I benestar per a tothom. Treballa conscientment el cos i la ment amb activitats dirigides de Ioga, Meditació, Pilates postural, Estiraments i mobilitat… RESPIRA

* Triops Equilibrium ofereix els beneficis de Ioga en el programa de restauració de salut amb pacients oncològics conjuntament amb l’Associació Espanyola contra el càncer.

 

Tips per potenciar el teu benestar
Els 6 passos per aconseguir tot el que et proposis

Entrades relacionades

Menú