Beneficis del ioga

El ritme d’avui dia, l’edat i la falta d’hàbits de neteja interna de l’organisme no ens ajuda a mantenir el nostre organisme en el seu correcte estat. El cos de mica en mica acumula toxines (co2, colesterol i àcid úric) i obstrueix els conductes de filtratge.

Tot això pot generar un ambient perjudicial per al correcte funcionament del nostre organisme i pot arribar a emmalaltir.

IOGA EN PROCESSOS ONCOLÒGICS:

Segons la medicina alternativa, l’empitjorament de les condicions del mitjà on viuen les cèl·lules i la persona en la seva globalitat, condiciona la salut i el funcionament de l’organisme. El Ioga, com a activitat complementària a l’esport i a la nostra vida quotidiana, proporciona eficiències a totes les parts que componen el nostre organisme:

  • Manté el mitjà cel·lular sa i cristal·lí
  • Millora el funcionament dels filtres de l’organisme
  • Drena tot l’organisme i evita l’acidificació del cos
  • Permet que els nutrients i l’oxigen arribin a les cèl·lules
  • Millora l’expulsió dels excrements cel·lulars
  • Disminueix l’estrès augmentant l’estat present

En altres paraules, el Ioga ajuda que el nostre cos s’oxigeni i actua de manera localitzada amb determinades tècniques com l’estirament (Asana) combinat amb el treball de respiració controlada (Pranayama), la correcció postural i l’equilibri del sistema nerviós central.

Des de Triops + donem importància a la prevenció de les malalties i a la millora de l’estat de la salut i dels hàbits saludables. Amb el nou centre Triops Equilibrium – Les Galeries – equilibri I benestar per a tothom. Treballa conscientment el cos i la ment amb activitats dirigides de Ioga, Meditació, Pilates postural, Estiraments i mobilitat… RESPIRA

* Triops Equilibrium ofereix els beneficis de Ioga en el programa de restauració de salut amb pacients oncològics conjuntament amb l’Associació Espanyola contra el càncer.

 

Menú