CASAL D’ESTIU

Del 24 de juny al 26 de juliol –

Activitat física, esports i moltes aventures més!

DATES

SETMANA 1 – 24 al 28 de juny

SETMANA 2 – 1 al 5 de juliol
(Sortida a Salting Girona el divendres 5)

SETMANA 3 – 8 al 12 de juliol

SETMANA 4 – 15 al 19 de juliol
(Sortida a Planeta Màgic o Dragon Boat el divendres 19)

SETMANA 5 – 22 al 26 de juliol

HORARI

CASAL – 9 a 13 h

Servei acollida:
MATÍ – 8:30 a 9 h

PREU

Inscripcions fins al 19 de juny
60 € / setmana

Servei acollida:
MATÍ – 15 € / setmana

Assegurança: 
VÀLIDA PER TOT EL CASAL – 8,5 €

* Inscripció promocional fins al 10 de maig. A partir del 11 de maig i fins al 19 de juny, 60 € / setmana.

Activitats especials:
Sortida Salting Girona: 12€/persona
Sortida Planeta Màgic: 7,5€/persona
Sortida Dragon Boat: 12€/persona

Activitat física, esports i moltes aventures més!

Descobreix el casal d’estiu de Triops +. Un casal que educa i forma en valors mitjançant l’esport i la natura.

El casal d’estiu del Club Esportiu Triops, dirigit a nens i nenes de 4 a 14 anys, és un casal multiesportiu enfocat a aquells infants que vulguin divertir-se, realitzant activitats a la natura com gimcanes, curses d’orientació, reptes col·lectius… enllaçades amb esports d’equip i individuals com judo, esquaix, rugby, hoquei, beisbol i voleibol!

El nostre casal és familiar i molt personalitzat, amb la intenció que cada infant es senti com a casa, creant així un clima acollidor i càlid.

Activitats esportives

Activitats a la natura

Hàbits saludables

Valors

El principal objectiu del casal és educar i formar en valors als infants per mitjà de l’esport i la natura. Aquests, si s’utilitzen correctament, són una eina extraordinària per transmetre valors com la cooperació, l’amistat, el respecte, l’esforç, el coratge i el treball en equip. També volem incidir en l’adquisició de bons hàbits esportius per la vida quotidiana. A part de tot això, pretenem que tots els infants es desenvolupin d’una forma integral, és a dir, que millorin a nivell motriu i desenvolupin capacitats cognitives i socials.

Gimcanes · Curses d’orientació · Jocs cooperatius · Judo · Esquaix · Rugby · Hoquei · Beisbol · Voleibol · Activitats d’aigua

Quins són els nostres descomptes?

Gaudeix de la inscripció promocional fins al 10 de maig.
T’apliquem un 10% de descompte a la quota setmanal del segon germà (no acumulable amb altres descomptes). *5% de descompte extra si t’inscrius abans del dia 10 de maig.
T’apliquem un 10% de descompte a la quota setmanal si ets família monoparental (no acumulable amb altres descomptes). *5% de descompte extra si t’inscrius abans del dia 10 de maig.
Si ets família nombrosa, i inscrius als tres germans o més, reducció del 10% de la quota setmanal a tots els infants (no acumulable amb altres descomptes). *5% de descompte extra si t’inscrius abans del dia 10 de maig
10% de descompte si participes a les 5 setmanes del casal (no acumulable amb altres descomptes). *5% de descompte extra si t’inscrius abans del dia 10 de maig.

Com es determina una baixa del casal?

Baixa voluntària – La família presenta la baixa abans d’iniciar l’activitat a causa d’un motiu justificat (retorn del 100% de l’import).
Baixa per malaltia comuna – El participant no pot assistir a l’activitat (retorn del 50% de l’import corresponent als dies no assistits presentant el certificat mèdic).
Baixa per inadaptació – El participant es dóna de baixa després del seu 1r o 2n dia de casal (retorn de l’import proporcional pels dies no assistits un cop presentat l’avís).

INSCRIPCIONS OBERTES!

Aquest any, viu l’estiu amb molts d’esports i noves aventures!

I no deixis mai de somriure, de córrer, de volar!
Us hi esperem!

Menú