Entrenaments intel·ligents
per sentir-te, moure’t
i rendir millor

Triops Smart Training és el servei de Triops que ofereix la possibilitat d’entrenar de manera funcional i en grup. Dirigit a tothom, a les sessions Smart adaptem els exercicis quan la persona ho necessita, sigui pel motiu que sigui.

A Triops Smart Training entrenem amb un perquè, “que tots nosaltres ens puguem sentir millor, moure millor i rendir millor en el nostre dia a dia”.

Ho aconseguim amb cinc tipus diferents d’entrenament, que busquen l’equilibri entre la mobilitat, la força, la potència i la resistència. En funció de la teva activitat física diària, et recomanem fer uns entrenaments o uns altres per aconseguir aquest equilibri i sentir-te millor!

MOBILITAT

“Primer mou-te bé. Després mou-te sovint”. Les persones necessiten tenir una mobilitat suficient per fer exercicis determinats de força si es vol evitar que en aquests moviments es generin compensacions o possibles lesions.

FORÇA

“Les persones no seran potents si son dèbils”. La força és la nostra “polipíndola” per la salut. És la capacitat física bàsica i necessària per treballar la potència i la resistència. Sense ella no podríem millorar.

POTÈNCIA

“Força expressada ràpidament”. A mesura que envellim, perdem capacitat de generar potència el doble de ràpid que perdem capacitat de generar força. Si no es treballa, cada dècada després dels 40, la potència es redueix un 17% i la força un 10%.

RESISTÈNCIA

“No et poses en forma corrent, necessites estar en forma per córrer”. La resistència és la potència repetida sota fatiga. Si podem mantenir la potència durant més temps, estarem més en forma.

ACTIVITATS TRIOPS SMART TRAINING

SMART STRENGHT

Entrenament funcional que se centra en la força i que treballa per número de repeticions, per tenir més control del pes i la càrrega.

SMART WORKOUT

Entrenament funcional amb un enfocament qualitatiu, on es millora la força, la potència, la mobilitat i la capacitat cardiopulmonar.

SMART CARDIO

Entrenament funcional que se centra a millorar la resistència cardiopulmonar d’una manera segura i divertida.

SMART CORE

Entrenament funcional que treballa la musculatura central del cos per enfortir aquesta zona, corregir la postura corporal i proporcionar equilibri i estabilitat.

SMART MOBILITY

Entrenament funcional centrat en la respiració i la mobilitat de diferents articulacions per millorar el rang de moviment, mitigar el risc de lesió i reduir el dolor.

EL NOSTRE EQUIP

Menú