Un espai on sentir-te a casa. On parar i retrobar-te.

Més enllà del Yoga i la Meditació aquest és un espai on sentir-se a casa, on parar i retrobar-se. Creat des de l’amor i l’entrega.

Les activitats cos-ment ens ajuden a buscar l’equilibri entre el cos, la ment i l’esperit. Ens permeten unir la força muscular amb el treball mental. I ens donen l’oportunitat d’aprendre moltes coses sobre nosaltres mateixos.

En el programa Triops Karuna Yoga practiquem diferents estils de Yoga per aconseguir una pràctica equilibrada que encaixi amb les necessitats de cada persona. A les nostres sessions no només practiquem Yoga, també treballem diferents tècniques de relaxació, meditació i respiració per utilitzar en els moments de calma.

El programa, apta per a tothom, és progressiu i s’adapta a tots els nivells.

I ara, sessions de Pilates en el mateix espai!

Escolta el teu cos.
Centra la teva ment.

ACTIVITATS TRIOPS KARUNA YOGA

HATHA-VINYASSA YOGA

Es centra en la pràctica d’asanes (postures corporals que aporten fermesa i elasticitat a la musculatura) i de pranayames (exercicis de control de la respiració per ajudar a calmar la ment i entrar en meditació). Ideal per als que s’inicien en el món del Yoga.

YIN YOGA

Combina les tècniques del Hatha Yoga, la medicina xinesa i la filosofia taoista. Els moviments que es realitzen són lents i les postures són assegudes o reclinades a terra, amb el suport de blocs i coixins. La pràctica de cada asana busca treballar a un nivell profund i desenvolupar l’atenció plena o mindfulness. Apte per a recuperació de lesions, persones molt rígides o d’edat avançada.

YOGA DINÀMIC

Yoga tradicional i progressiu que permet més varietat d’asanes. Les transicions entre una asana i una altra són directes i dinàmiques. Aquesta varietat és perfecta per enfortir els músculs, millorar la flexibilitat i purificar el cos. Requereix tenir integrades les postures bàsiques del Yoga i tenir certa condició física.

PILATES

Sistema d’entrenament físic i mental que es base en el mètode Pilates. Combina dinamisme, força muscular, control mental, respiració i relaxació. Exercicis diferents, complets, precisos i aptes per a tothom amb beneficis globals: millora la condició física i mental, aporta flexibilitat, estilitza la figura, millora la circulació sanguínia i redueix l’estrès.

EL NOSTRE EQUIP

Menú