El camí cap a una millor salut i rendiment esportiu!

El camí cap a una millor salut i rendiment esportiu arriba a Triops amb el nou servei de fisioteràpia.

Dirigit a esportistes i a la població en general, aquest servei té un enfocament totalment personalitzat i ofereix diferents especialitats, des de la fisioteràpia general i esportiva a l’especialitat en sòl pèlvic, embaràs i post part.

SERVEIS TRIOPS FISIOTERÀPIA

FISIOTERÀPIA GENERAL

Aquesta especialitat es dirigeix a persones de tots els perfils i edats. Oferim tractaments personalitzats per a dolors musculars, articulacions, recuperació postoperatòria i millora de la mobilitat i la funció.

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

Dissenyat per a atletes de tots els nivells, des de principiants fins a professionals, aquest servei ajuda a prevenir lesions, millorar la resistència, la força i la flexibilitat i accelerar la recuperació després d’una lesió esportiva.

SOL PÈLVIC

Dirigit a persones que pateixen problemes de sol pèlvic, com incontinència urinària, disfunció sexual o dolor crònic, aquesta especialitat ofereix solucions personalitzades per millorar la qualitat de vida i el benestar.

EMBARÀS

Durant l’embaràs, el cos experimenta molts canvis i poden aparèixer molèsties. Amb els nostres tractaments especialitzats, ajudem a alleujar dolors d’esquena, molèsties musculars, entre d’altres, pròpies de l’embaràs, per proporcionar confort i suport durant aquesta etapa.

POST PART

Després del part, és important cuidar-se i recuperar-se adequadament. Amb els nostres tractaments postpart, ajudem a restaurar la força i la funció muscular, millorar la postura i recuperar la vitalitat després de l’experiència de donar a llum.

EL NOSTRE EQUIP

Menú