4. Primer cap de setmana a la vista!

Hola REevolucionaris!

Ja tenim el primer cap de setmana aquí!
Com podreu comprovar, els caps de setmana són els dies en què heu de mantenir-vos més concentrats i atents per no abaixar la guàrdia i desviar-vos del vostre objectiu. Són aquests dies on sorgeixen més problemes i a la gent li costa més seguir les pautes que us hem marcat.

Bé, segons com enfoquis aquests dies poden aparèixer problemes o oportunitats. Problemes perquè es trenca la rutina, hi poden haver compromisos, sopars… que poden fer que us desvieu del camí marcat i tireu per la borda tota la feina feta durant la setmana. O una oportunitat de reafirmar-vos, de demostrar-vos que encara que costi i sigui difícil ho podeu aconseguir. Vosaltres trieu com ho voleu enfocar.

Hi ha una frase de Henry Ford que diu: “Tant si creus que pots com si creus que no pots, tens raó
I si creus que pots, i a més fas servir totes les eines que t’està oferint aquest programa, el resultat no pot ser un altre que POSITIU.

I perquè això sigui així us passem un petit vídeo educatiu d’un dels “perquès” (n’hi ha molts d’altres) cal deixar de picar entre hores i evitar els snacks. Aquest consell és molt important per totes aquelles persones que estiguin experimentant problemes digestius com inflor, gasos o altres problemes associats a la digestió, o simplement volen millorar la seva salut.

COMPLEX MOTOR MIGRATORI

Ah! Recordeu de deixar un TESTIMONI al grup explicant i valorant una mica com ha anat aquesta primera setmana. Conèixer la vostra experiència i saber com esteu vivint aquests primers dies, ens ajuda a ajustar la resta del programa.

  • Com valores els llocs on realitzem els entrenaments?
  • Com valores els entrenaments?
  • Com valores l’entrenador?
  • Com et valores a tu mateix i a l’esforç i dedicació al programa?

 

Salut, felicitat i REevolució!

Xavi Garcia (Director del programa Reevoluciona Training Camp)

3. Com triar correctament els aliments?
5. Iniciem nova setmana sense cereals

Entrades relacionades

Menú