08. El DEJUNI, el camí oblidat cap a la salut

Hola REevolucionaris!

Aquesta setmana, com ja sabeu, qui vulgui té la possibilitat d’experimentar el dejuni de 24 h i notar tots els seus beneficis. El dejuni és una estratègia que es practica per la majoria de les cultures del món des del principi dels temps.
Fins i tot, els nens i els animals, guiats per l’instint, fan dejuni quan estan malalts. És una de les millors tècniques de curació i depuració física, emocional, mental i espiritual.
Durant el dejuni el cos, no deixa de nodrir-se; s’alimenta de les seves reserves i pot dedicar més energies a la depuració, regeneració i curació.
Ara bé, quan s’obliga el cos a fer dejuni o qualsevol cosa a la qual no està acostumat, es queixa. La manera que té el cos de queixar-se durant el dejuni pot ser amb cansament, mal humor, mal de cap o gana. Tots aquests símptomes són normals! Tot i així, es pot deixar el dejuni abans que hagin passat les 24 h, i menjar.

Si el que es busca és depurar i netejar el cos per dins, donar un descans al sistema digestiu (que treballa les 24 h del dia, cada dia) i trobar-se millor, us recomanem fer el dejuni de 24 h encara que hi hagi algun moment complicat a l’hora de dinar o a mitja tarda. Recordeu mantenir el cos ben hidratat!
Moltes vegades el cos confon la sensació de gana amb la de set. Sempre que es tingui gana, proveu de beure una mica d’aigua.

Llegiu-vos el següent article per conèixer millor els beneficis que aporta fer un dejuni.

EL DEJUNI, EL CAMÍ OBLIDAT CAP A LA SALUT

No us podeu imaginar lo gratificant que és arribar al final del dia i saber que heu aconseguit fer una cosa que, abans de començar aquesta REevolució, semblava impossible!

Salut, felicitat i REevolució!

Xavi Garcia (Director del programa Reevoluciona Training Camp)

9. Sigues agraït i seràs més feliç
10. Com REintroduir els aliments?

Entrades relacionades

Menú