9. Sigues agraït i seràs més feliç

Hola REevolucionaris!

Podeu creure que ja estem a la recta final del programa?
Bé, us heu pogut mirar ja els últims vídeos sobre com millorar el descans? És important fer les coses però també ho és saber el perquè les estem fent. Només així es poden inculcar nous hàbits. És d’admirar l’esforç i la dedicació que esteu posant en aquest nou camí, que heu emprès cap a una millor salut. Us podíeu imaginar fa només tres setmanes que hauríeu progressat tant i en tants aspectes de la vostra salut?
I parlant de salut, no podem ignorar que la salut i la felicitat són dos aspectes que van de la mà. No es pot ser feliç sense salut, i no es pot tenir salut si un no és feliç. I s’ha demostrat que un dels aspectes que va molt lligat a la felicitat és el fet de ser agraït. Ho entendreu millor si us escolteu aquest fantàstic capítol del programa “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio.

L’OFICI DE VIURE – LINK

I per posar en pràctica tot això, recordeu que una de les tasques que teniu a la planilla, d’aquesta tercera i última setmana, és escriure una CARTA D’AGRAÏMENT.

Escolliu la persona que vulgueu i dediqueu unes línies (escrites a mà) per donar-li les gràcies per alguna cosa que hagi fet per vosaltres. No penseu massa, agafeu un paper i un bolígraf i comenceu a escriure. Com més sincer i improvitzat sigui, millor. No cal dir que aquesta carta s’ha d’entregar al seu destinatari. Si ho feu, experimentareu una sensació extraordinària que no es pot descriure en paraules. I el mateix li passarà a la persona que la rebi.

Ànims que la REevolució ha vingut per quedar-se!

Salut, felicitat i REevolució!

Xavi Garcia (Director del programa Reevoluciona Training Camp)

7. Dorm millor i gaudeix d’un millor dia
08. El DEJUNI, el camí oblidat cap a la salut

Entrades relacionades

Menú