1. Ja han aparegut les “agulletes”?

Hola REevolucionaris!

Com esteu?

Avui només ens volem assegurar que encara esteu vius després del primer entrenament i recordar-vos que ens teniu a la vostra disposició per qualsevol dubte o pregunta que pugui anar sorgint, que ara a l’inici del programa poden ser moltes.  Recordeu que el grup de Whatsapp s’ha creat per això, d’acord?

Tot i això, no us estresseu perquè aquests primers dies no sapigueu si ho esteu fent del tot bé. De mica en mica, anireu agafant el ritme i entendreu el perquè de certes coses que estem fent.

Ara mateix, només us heu de preocupar de menjar bé, fer els exercicis i descansar més que mai.

Ni més, però tampoc ni menys!

Una altra cosa que ens agradaria saber és com ha anat l’entrenament a casa. Ah! I, també, si ja han aparegut les primeres “agulletes”…

Tranquils, sempre que s’inicia un exercici nou poden aparèixer aquestes molèsties. Estem segurs que al final de la setmana ja hauran desaparegut.

Per cert, que a ningú se l’hi acudeixi prendre’s cap ibuprofè ni altres medicaments antiinflamatoris, no només estareu intoxicant el cos sinó que estareu interrompent el procés de regeneració muscular i augmentant el risc de patir més problemes musculars. Per saber què fer quan ens venen a visitar els cruiximents, us deixem un article amb algunes recomanacions que us poden ajudar.​

QUÈ FER QUAN APAREIXEN LES TEMUDES AGULLETES?

 

Salut, felicitat i REevolució!

Xavi Garcia (Director del programa Reevoluciona Training Camp)

Programa correctiu (Exercicis a casa)
2. Ja ha aparegut el mal de cap?

Entrades relacionades

Menú