Instruccions inicials

Hola REevolucionari!

Primer de tot, benvingut!

Us deixem aquí un resum de què has de fer per poder seguir el programa sense problemes.

1.- PRESENTA’T AL GRUP – Deixa un missatge al grup de Whatsapp amb el teu nom, edat, professió, aficions, nivell d’activitat física… I explica el que vols aconseguir durant aquestes tres setmanes de REevolució.

Nota: Si us plau, no et marquis com a objectiu “millorar la salut”. Aquest objectiu no serveix per a res! Per redactar correctament el teu objectiu assegura’t de llegir-te AQUEST ARTICLE.

2.- IMPRIMEIX-TE EL DIARI D’ENTRENAMENT – En el diari hi ha l’estructura del programa i de tot el que cal fer setmana a setmana per REevolucionar la teva salut

  • Protocol per saber què Retirar – Reomplir – Reforçar (R3) = En aquest apartat t’expliquem què has de fer en cada una de les “R” en relació a diferents àmbits (alimentació / exercici físic / altres hàbits saludables). Et recomanem que ho llegeixis abans de començar cada setmana per saber exactament el que cal fer i el que no.
  • Pautes nutricionals a seguir i menús de referència = No t’atabalis amb la dieta, no cal fer-ho perfecte des del primer dia. Els primers dies ens serviran per resoldre dubtes i preguntes sense estrès. Si ets curiós o ja saps en què consta la dieta, pots començar a fer neteja del rebost o de la nevera i comprar allò que et fa falta. Si et ve de gust, pots planificar el teu propi menú segons les pautes a seguir i escriure’l a la plantilla en blanc.
  • Registre del seguiment setmanal = Registra tot el que fas (i no fas) per aconseguir tenir una imatge gràfica, setmana a setmana, i veure per escrit allò que has aconseguit. Aquest registre també et pot ajudar a veure quins punts no s’han pogut executar per posar més energia en un futur.
  • Avaluació antropomètrica = MOLT IMPORTANT! Agafa una cinta mètrica i mesura’t el perímetre de cintura, melic i maluc per tal de tenir una avaluació inicial del teu cos. Al final del programa, podràs comparar els resultats. Aquestes mesures s’han de prendre abans de dilluns (inici del programa). Si no saps com fer-ho, mira aquest VÍDEO.
  • Avaluació condició física = No cal que escriguis res en aquest apartat. Realitzarem el test de condició física durant la primera sessió i hi anotarem els resultats per poder-los comparar un cop repetim el test l’últim dia del programa. ASSEGURA’T DE PORTAR AQUESTA FULLA TANT EL PRIMER DIA COM L’ÚLTIM.

Si tens qualsevol dubte o pregunta pots contactar amb nosaltres a través del grup privat de Whatsapp.

Salut, felicitat i REevolució!

Xavi Garcia (Director del programa Reevoluciona Training Camp)

Què fer quan apareixen les temudes “agulletes”?
Programa correctiu (Exercicis a casa)

Entrades relacionades

Menú