6. Hora d’organitzar el descans i el son

Hola REevolucionaris!

Com esteu?
Segurament començant a notar la fatiga i cansament d’aquests últims dies, m’equivoco?
La primera setmana sol ser la de les ganes de començar i la de les “agulletes” però la segona setmana, ja es converteix en la veritable reevolució. El cansament i l’aparició d’alguna molèstia o sobrecàrrega muscular són la tònica habitual d’aquests dies. Si és així, comuniqueu-nos-ho per poder-vos assessorar bé i evitar que vagin a més.
Per altra banda, no només es complica a nivell físic sinó també a nivell emocional, ja que els canvis alimentaris i tot el que us estem demanant que modifiqueu, poden fer que us trobeu amb més gana, estigueu més irritables i tingueu algun que altre baixón. Si us trobeu així, demaneu ajuda! Sabeu que ens teniu aquí (a nosaltres i als vostres companys) per ajudar-vos i acompanyar-vos en aquest procés reevolucionari.

Ara bé, que una cosa sigui difícil no vol dir que sigui impossible. No hi ha res impossible!
Un bon exemple d’això és la història real en què es basa la pel·lícula “La recerca de la felicitat”. Aquesta és una pel·lícula molt recomanable i que ens ensenya que amb il·lusió, molt d’esforç i creient que és possible (a passar de les dificultats que ens trobem) es pot aconseguir qualsevol cosa. No us perdeu el tràiler de la pel·lícula, el missatge val la pena!

Ara que heu vist que ningú us pot dir què podeu fer i què no, és hora de centrar-se en aconseguir millorar aquells aspectes que encara no heu tingut temps de portar a la pràctica o que us estan costant més de seguir. Aspectes com els exercicis de coaching, el ritual matinal/nocturn, anar a dormir a l’hora que toca, evitar l’ús dels aparells electrònics abans de posar-vos al llit… tots aquests aspectes que us poden semblar insignificants però que tenen un impacte enorme i molt positiu sobre la vostra salut.

Recordeu, res és impossible si realment es vol fer. Ànims i feu que aquesta setmana sigui realment “la recerca de la felicitat”.
Ah!… I, per acabar, només dir-vos que no es pot ser feliç del tot si no descansem bé i ens despertem cansats i malhumorats. El descans i el son són aspectes claus per poder gaudir d’una salut òptima. Us recomanem que us llegiu aquest article per començar a entendre la importància que té en la salut un bon descans.

LA FALTA DE SON ENGREIXA

Qui ho hauria dit que descansar ens aporta tants beneficis, veritat? Fins ara ens havien dit que per aconseguir alguna cosa ens hi havíem d’esforçar molt i mira per on… potser en lloc d’esforçar-nos-hi tant, només cal descansar més!

Salut, felicitat i REevolució!

Xavi Garcia (Director del programa Reevoluciona Training Camp)

5. Iniciem nova setmana sense cereals
7. Dorm millor i gaudeix d’un millor dia

Entrades relacionades

Menú